Pàgina inicial‎ > ‎

I, com qui no vol, ja és 23 de juny

23 de juny 2021, 10:29 publicada per Lluís Carbonell
Sembla que fa no res que vam començar el curs. Un curs que es presentava complicat, com un gran repte, però que tota la comunitat educativa agafàvem amb il·lusió. Sols calia mirar les cares de l'alumnat els primers dies de classe per tindre-ho ben clar!
Les mateixes cares que hui, últim dia del curs 2020-2021, mostraven sentiments oposats: una barreja de ganes d'estiu, vacances i descans... amb el pensament de deixar de veure a companys i companyes fins el proper curs: "què ràpid ha passat!", "no m'importaria vindre una setmaneta més..." o "i què faré jo la setmana que ve?" eren algunes de les frases que ressonaven.

Aquest any, per primera vegada en molt de temps, el fi de curs ha coincidit per a les tres etapes educatives d'infantil, primària i secundària. I tots han volgut celebrar-ho!

L'alumnat d'infantil ha tingut un esmorzar especial que ha acabat amb un gelat! I després han pogut gaudir de jocs al pati, tot aprofitant que ha deixat de ploure i el sol, valent, ha assecat ràpidament el terra.
  

A la primària, el grup de 6é s'ha convertit en animador de la jornada. L'alumnat ha organitzat activitats per a tota la primària, i a més, ha preparat un ball per a la cloenda del dia! Al pati, tampoc podia faltar un gelat que bé se l'han merescut tots i totes!
  
      
 

BallComiat6_2021.mp4


La secundària, com és també habitual, s'ha desplaçat fins la platja per acabar el curs amb una jornada conjunta. Aigua, sol, arena... i unes quantes activitats que els ha fet gaudir del dia de platja! Si alguns pensaven que la pluja matinera evitaria el bany, no tenen clar amb qui se l'estaven jugant! A valentes i valents no els guanya ningú!
    

Acabem aquesta entrada amb una carta de comiat que ha escrit l'alumnat de 6é, que aquest matí no sols tancava el seu curs, sinó el seu pas per la primària. El proper setembre començarà la secundària, una nova etapa que els genera por i il·lusió quasi a parts iguals. Tranquil·litat, que esteu més que a punt per començar aquest nou repte!

Estimat alumnat i mestres,


Aquest any finalitza el nostre pas per l’Educació Primària. Ha sigut una etapa que hem conviscut amb totes les persones que formen aquesta escola. Esperem que us agrade aquesta carta de comiat que hem preparat amb molt de goig i amb un poc de pena per deixar-vos per sempre (això no vol dir que no ens tornarem a vore).


En primer lloc, volem donar les gràcies a totes les persones que ens han acompanyat.  Especialment al professorat que hem tingut als cursos de primària, per formar part del nostre trajecte i fer aquesta etapa més divertida i emocionant. Gràcies a ell hem après moltes coses que ens ajudaran quan ens fem majors, des de dir “bon dia” fins a tots els continguts. Ens ha donat les ferramentes necessàries per al nostre futur, dins del cor mai oblidarem tant els bons moments com els que no ho són tant.


Pels nostres últims segons a la primària i totes les emocions que hem passat junts agraïm a tot l’alumnat, companys i companyes que també han aportat a la nostra vida i ens han ensenyat moltes coses noves. 


A l’alumnat de cursos anteriors, només us recomanem que gaudiu tots els moments que us queden amb la comunitat educativa de Maria Auxiliadora perquè són irrepetibles, i quan s'acabe, ho trobareu a faltar. Entreu a classe amb un somriure i eixiu amb ell.

Tranquils, els vostres companys i companyes vos ajudaran, les amistats de veritat ho fan tot més senzill. 


Per últim, com bé sabeu, l’alumnat de sisé hem volgut fer que l’últim dia de curs siga genial abans de les vacances d’estiu, gaudiu i divertiu-vos amb unes activitats que us hem preparat amb molta il·lusió i ganes que el nostre últim dia a la primària siga el millor possible. Nosaltres ens hem esforçat molt per a què vosaltres, els xiquets i xiquetes de primària, us ho passeu d’allò més bé l'últim dia de classe i el nostre últim dia de xiquets i xiquetes de la primària. 


A agafar forces per al curs que ve.

Bon estiu a tots i totes!


Comments