Pàgina inicial‎ > ‎

Inici de curs 2021-2022!

6 de set. 2021, 9:23 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 6 de set. 2021, 11:18 per Imma Beltran ]


Estimades famílies i estimat alumnat,

Ací ja ho tenim clar: en breu començarem un nou curs! I, després de les vacances d'estiu, esperem que ho feu carregats d'energia!


Però… quan? Tot l’alumnat, des d’Infantil fins a Secundària, començarà el proper dijous 9 de setembre. Aneu preparant-vos, que això ja està ahí!


L’alumnat d’Infantil i Primària farà horari de 9 a 13 h. (excepte 4 anys, que començarà a les 10 h, i 3 anys que té unes instruccions particulars).

L’alumnat de Secundària, en canvi, aquest primer dia farà horari d’11.30 a 13.20 h.


I… què heu de dur? Rebreu aquesta informació per correu electrònic mitjançant Clickedu.

És important que ningú oblide una botelleta d’aigua fresca i, si ho considereu, un ventall per combatre la calor. I, per descomptat, tot l’alumnat d’infantil i primària: l’esmorzar!!


Pel que fa a l’Escola matinera i al servei de Menjador, l’oferta començarà també aquest dijous dia 9. Recordeu que si heu de voler fer ús del menjador el primer dia, caldrà inscriure’s abans de demà dimarts a les 13 h (al mes de setembre s’ha de fer abans de les 13 h del dia laboral anterior).


A més, per si algú no ha seguit les publicacions de les nostres xarxes a instagram o a telegram, ací us deixem un poc més d’informació:


  

EXTRAESCOLARS

CALENDARI ESCOLAR
Infantil, primària i secundària                                Escoleta (1 i 2 anys)
    


Moltes gràcies!


Comments