Pàgina inicial‎ > ‎

I què ha estat passant durant els darrers dies?

17 de juny 2017, 17:52 publicada per Lluís Carbonell
Aquesta última setmana també ha estat plena d'esdeveniments que, bé s'han anat succeint uns rere altres, bé han esdevingut simultàniament. I què ha estat passant?

En primer lloc, al llarg de la setmana passada es van celebrar a Algemesí les Olimpíades Escolars, on des de Maria Auxiliadora vam participar amb alumnat de Primària i Secundària, i on ens vam fer amb medalles de bronze, argent i or en diverses modalitats de la competició.
  
 

Des de l'àrea de Francés dels distints nivells de Secundària han estat preparant el final de curs: l'alumnat de 4t d'ESO ha representat l
'obra Safari per al de 1r, on es conta les aventures d'un xic un poc boig que vol anar de safari a Kenya i acaba desbaratant la inauguració d'un supermercat; també a 3r feren un esmorzar ben dolç: els típics crêpes que ells mateixos prepararen a classe.
   

Però això no és tot: de nou hem tingut al centre la visita d'un grup d'alumnes d'Atlanta, que arriba acompanyat per Ezequiel Hoyos, antic alumne de l'escola i que actualment resideix als EEUU i treballa com a professor. L'alumnat de 2n d'ESO va compartir una estona amb ells en el poliesportiu jugant a pilota valenciana. Així els nostres visitants han conegut un poc aquest joc tradicional valencià i l'han ficat en pràctica.
 

Aquests alumnes americans també van acompanyar l'alumnat d'ESO en la ja consolidada activitat d'últim dia de classes a la platja del Dossel de Cullera, on a més de nadar i prendre el sol, van fer una série d'activitats en grup per gaudir del dia de platja.
 

Abans, però, vam veure diversos autobusos a la Plaça de la Ribera: eren els nostres menuts de 3, 4 i 5 anys que començaven la seua aventura de final de curs al Parc Adai. Aquest any, amb la novetat de passar el primer dia -dimecres 14- a Vialdea, on es van convertir en habitats d'un poble on el respecte és el més important i es ficaren en la pell de vianants que ajuden a persones amb dificultats, de conductors que respecten totes les normes de circulació o de bombers que ajuden en emergències... I sols era el principi! Perquè al Parc Adai ja estaven esperant l'indi Llop Gris i la fada invisible amb un munt de jocs i activitats.
  

A ells es va unir, divendres, l'alumnat de la classe de 2 anys per compartir el dia i aprendre junts a tenir cura de la natura i els animals. Uns dies, clar està, plens d'emocions i bons moments que esperen cada any amb il·lusió.
 

I divendres no volien eixir del centre sols Secundària i Infantil. L'alumnat de 5é de Primària, que participava al projecte Amics per correspondència, també va visitar el col·legi de Puçol amb qui manté el lligam epistolar, i gaudiren d'una jornada magnífica a la seua escola, on es conegueren en persona, jugaren, compartir converses i ho passaren d'allò més bé!
  

I aquest divendres, dia 16, va acabar com no podia ser d'altra manera: amb el sopar de final de curs. De nou, alumnes, famílies i professorat del centre ens trobàrem al pati de l'escola per acomiadar, amb festa, el curs escolar actual tractant de ficar punt i final a la nostra particular volta al món.

Encara queden alguns dies de classe, però l'alumnat ja està pensat a què dedicarà ara els seus dies d'estiu. I vosaltres, què fareu?

Comments