Pàgina inicial‎ > ‎

I si fem un resum?

22 de maig 2019, 11:05 publicada per Lluís Carbonell
Durant els darrers dies han passat moltes coses pel centre... voleu conéixer-ne unes quantes?

Tanquem el projecte SWI
El passat divendres 17 de maig de 2019 l’alumnat de biologia de 3r i 4t d’ESO participà en la sessió de cloenda del projecte SMALL WORLD INITIATIVE, un projecte de ciència ciutadana amb una estratègia de col·laboració adreçada al descobriment de nous antibiòtics que pretén apropar la cultura científica i la investigació biomèdica a nivells educatius preuniversitaris per fomentar la vocació investigadora.

En aquesta jornada estaven convidats els 13 centres de Secundària que han participat en el projecte al descobriment de nous antibiòtics, i on han participat més de 400 alumnes de Secundària i de la Universitat.
L’acte tingué lloc al campus universitari de Burjassot i comptà amb la participació de diferents personalitats del món universitari. En acabar la sessió l’alumnat de M. Auxiliadora realitzà una visita guiada a un dels laboratoris d’investigació genètica de la Universitat de València.
    

I la resta visita l'OTEA
Mentrestant, l'alumnat d'Economia de 4t d'ESO visitaven l'Oficina Tècnica Econòmica d'Algemesí (OTEA). Les oficines d'Otea es troben al Centre Polivalent Verge de la Salut d'Algemesí, on Mireia i Vicent els van explicar les tasques principals que es duen a terme a l'oficina, entre les quals destaquen l'assessorament a emprenedors i Pimes, la incentivació d'iniciatives empresarials innovadores i sostenibles o el servei de Viver d'Empreses. Els i les alumnes descobriren quina és la realitat empresarial actual de la nostra localitat i, a més, reberen assessorament en la recerca activa d'ocupació, amb exemples tan interessants com l'elaboració del Currículum Europeu adaptat a la seua formació actual. Esperem que algun dia siga aquest alumnat qui ocupe aquests vivers amb propostes innovadores d'empreses!
 


Marxem a les IX Col·leolimpíades
Aquest mateix dia, l'alumnat de 6é, una vegada més, va acudir a les Col·leolimpíades Diocesanes. Al complex esportiu de la Petxina, a València, es va trobar amb companys i companyes de moltes altres escoles diocesanes, amb qui va compartir el dia participant en diverses activitats esportives i competint en diverses proves físiques. Un dia ben mogut, del qual han gaudit d'allò més!
   
    
De l'aula... a la taula!
I el dia no podia acabar d'una altra manera que amb una gran festa: el Sopar d'Antics Alumnes de Maria Auxiliadora. Una vegada més, exalumnes del nostre centre es van aplegar al Casal Fester per rememorar el seu pas per l'escola i conviure amb antics companys i professors. Un ambient festiu al temps que emotiu, on tots aprofiten per ficar-se al dia i recordar alguna que altra anècdota. I, no ho podem negar, fins i tot entonar alguna de les cançons que encara recorden perfectament.
I ara a Infantil... la família ha augmentat!!!
Fa exactament 20 dies us vam informar de l'inici del projecte a Infantil: "pollets valencians". Doncs, sí! Després d'una llarga espera, han nascut quatre preciosos pollets. Ha sigut molt emocionant viure en directe tot el procés d'aquest naixement, seguit en primera persona per l'alumnat d'Infantil, Primària i moltes famílies que s'han acostat a la classe per conéixer-los. Ací us passem unes fotos dels nostres pollets Llentilleta, Fosquet, Pio i Lluna:
    
  

Comments