Pàgina inicial‎ > ‎

I tornem a la càrrega!!

10 de gen. 2020, 10:59 publicada per Lluís Carbonell
En efecte, dimarts tornàrem a omplir de vida el centre, que ja trobava a faltar la vitalitat que caracteritza la nostra comunitat educativa. I, encara que puga semblar que sempre costa tornar a començar, ací les piles anaven ben carregades!

D'entrada, per continuar amb el projecte de l'Hort Escolar, calia recordar les últimes feines que va fer l'alumnat. I d'algunes d'elles encara no us havíem parlat! Aquesta vegada no parlarem de Fons Salutis, sinó del "balcó de Tecno" i les seues herbes aromàtiques...

Recordeu que al menú de la dreta teniu l'accés directe a "Hortus Fons Salutis" per no perdre's cap informació.

I, entre feina i feina, sempre trobem també algun moment per presentar-nos a concursos del nostre entorn. I, de tant en tant, també en guanyem algun!
L'alumnat de 6é de Primària ha estat preparant una maqueta per a la SA2019 al voltant del tema "la piscina d'estiu". I hui, després d'una llarga baremació, ha obtingut el 2n premi! Enhorabona al grup i al professorat per la feina feta!
 

I, poc després, aquesta vesprada altres dos companys també de 6é, Aleix i Joan, han anat a l'Ajuntament per recollir els seus premis pels resultats a la gimcana del projecte #Algemesícaminaalescola, una activitat de promoció de les rutes escolars a Algemesí.
  

I acabem de començar l'any... Estigueu ben atents, perquè de segur que prompte tenim més notícies per compartir!
Comments