Pàgina inicial‎ > ‎

Preparem la campanya de donació de sang: aprenem!

12 de març 2018, 10:36 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 12 de març 2018, 12:06 ]
El projecte que estem duent endavant al centre sobre la importància de la donació de sang és cada vegada més potent i està fent que tot l'alumnat participe amb moltes ganes en aquesta experiència.
I, al centre, no parem de fer activitats relacionades amb la campanya!

ELS COMPANYS DE L'ESO ENS SITUEN
A principi de la setmana passada, diversos grups d'alumnes de 3r i 4t d'ESO de van passar per totes les classes a explicar quina importància té la sang al nostre cos i com d'important és l'existència de donants altruistes. Amb imatges, gràfics i un vocabulari adequat al nivell, els joves van ser capaços de transmetre als més menuts gran part d'allò que havien aprés.
  
  

A més, l'alumnat de 2n d'ESO també va fer un gran esforç per transmetre les idees principals als xiquets i xiquetes dels cinc grups d'Infantil, amb l'ajuda del còmic "Els superherois de la sang".
  
  

I després d'aquest inici informatiu, 

ARRIBEN ELS ESPECIALISTES
El passat dijous 8 de març rebérem la visita del director del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, Roberto J. Roig, juntament amb la tècnic de promoció i dues infermeres. Van fer diverses xarrades amb grups de l'ESO i de Primària al llarg de matí, on férem algun joc per entendre com funcionen els diferents components de la sang i quina importància tenen les donacions de sang, o ens explicaren el funcionament del banc de sang i la importància que tenen les donacions de sang: cada dia es necessiten més de 650 donacions a la Comunitat Valenciana!
A més, aprofitàrem la seua presència per plantejar dubtes i preguntes que encara quedaven després de les exposicions de principi de setmana.
 
 

Tot i que queda molta feina per fer, ara ja podem dir que ens sentim més preparats per portar endavant aquest projecte i el seu objectiu final: la campanya de donació de sang del dijous 3 de maig de 2018.
Comments