Pàgina inicial‎ > ‎

Salutació de P. Ramon Peris i Pla

2 d’oct. 2020, 8:38 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 13 d’oct. 2020, 8:47 ]
Benvolguts pares i mares,

Com sabeu, soc el nou sacerdot de la parròquia Maria Auxiliadora i també el nou titular del prestigiós col·legi diocesà de la nostra comunitat cristiana Maria Auxiliadora.

Estar ací és per a mi motiu de gratitud a Déu i a l’arquebisbe de València; he vingut amb alegria i ple d’esperança a recolzar als mestres i professors en esta meravellosa tasca i missió d’educar als xiquets i xiquetes en estos temps difícils i confusos.

En els Col·legis Diocesans eduquem des de la pedagogia de l'evangeli. Què vol dir això? Doncs, que tenim com a eix orientador la vida i el missatge de Jesús de Natzaret. L'objectiu i fi últim dels Col·legis Diocesans és oferir un model de vida basada en l'AMOR i materialitzat en l'educació integral.

Per tant, des del diàleg fe-ciència, fe-cultura, els educadors i jo mateix com a pastor i amic, volem que els xiquetes i xiquetes i els joves del nostre col·legi siguen educats amb els valors de l'evangeli.

Duem a terme la formació integral de l’alumnat d'acord amb una concepció cristiana de la persona, de la vida i del món. Esta formació integral consisteix en el desenvolupament harmònic de totes les dimensions de la persona, ja que aspirem a educar xiquetes i xiquets i joves en un projecte de vida, i per a què la seua vida tinga un sentit en la mesura que siga un servici a la societat.

Som conscients que l'alumnat està en creixement permanent i necessita ser ajudat, acompanyat, guiat; la família en primer terme, i la comunitat educativa, tenen esta missió aspra i a la volta emocionant.

Estimats pares i mares, gràcies per confiar en nosaltres, junts farem possible este projecte encisador. La comunitat educativa també és una família.

Que Déu vos beneïsca, estiga present en les vostres famílies, i vos ajude en estos temps difícils a trobar harmonia, unitat i oferir confiança i seguretat als vostres fills i filles que d’alguna manera també “són nostres”.

P. Ramon Peris i Pla
Titular col·legi
Comments