Pàgina inicial‎ > ‎

Temps de Quaresma

15 de febr. 2021, 4:25 publicada per Lluís Carbonell

Benvolgudes famílies i alumnat,

Carnestoltes ens anuncia que la Quaresma està a la porta. El proper dia 17 de febrer serà DIMECRES DE CENDRA, i inicia, per tant, el temps de Quaresma que l’Església ofereix com un període de purificació personal i comunitari a fi d’acostar-nos a les festes Pasquals amb un cor obert i acollidor.

Tant al col·legi com a la parròquia tindrem en compte aquest temps litúrgic que ens ajudarà a reflexionar i meditar sobre el sentit de la vida i la necessitat de viure a la llum de la fe.

La conversió a la qual ens convida el temps quaresmal vol ser per a cadascú la possibilitat d’un despullament, personal i comunitari, d’actituds egoistes i de maneres de voler dominar sobre la resta impedint així la fraternitat que tant predica el nostre papa Francesc. En el seu missatge per a la Quaresma de 2021 recorda que “la Quaresma un temps per a renovar la fe, l’esperança i la caritat”. El Sant Pare ens convida a què en “este temps de conversió renovem la nostra fe, assaciem la nostra set amb l’aigua viva de l'esperança (Jesús) i rebem amb el cor obert l'amor de Déu que ens converteix en germans i germanes en Crist. En la nit de Pasqua, renovarem les promeses del nostre Baptisme, per a renàixer com a homes i dones nous, gràcies a l'obra de l'Esperit Sant”.

La missa amb la recepció de la cendra serà el dimecres a les 17.15 h al temple parroquial. Vos espere per iniciar com a comunitat cristiana este temps d’esperança i conversió.

Bon temps quaresmal!

P. Ramon Peris Pla

Comments