Pàgina inicial‎ > ‎

Tornem a buscar sang: hi ha moltes vides en joc

22 de març 2021, 5:11 publicada per Lluís Carbonell
Una vegada més, i per cinqué any consecutiu, a Maria Auxiliadora comença el treball a fons en el projecte d'Aprenentatge per Servei entorn a la donació de sang: Superherois i superheroïnes de la sang!

Els grups d'alumnes encarregats de la campanya de promoció i difusió ja han començat el seu treball, i tenim ja els primers resultats exitosos:

LA VIDA D'ALTRES CORRE PER LES TEUES VENES

Amb aquest eslògan es llança enguany la campanya que tractarà d'aconseguir un nombre de donants tan elevat com els anys anteriors, tractant de recordar que amb la sang que viatja per les nostres venes podem aconseguir salvar la vida d'altres persones que la necessiten.

Aquest treball és fruit també de la col·laboració d'especialistes com Mar Ferragud, antiga aluman i professional del món publicitari, que ha tingut una sessió amb l'alumnat de 3r d'ESO per treballar om s'ha de dissenyar una campanya publicitària amb èxit.

Però res no pot començar sense una imatge. I, aquest any, el logotip guanyador que s'encarregarà d'acompanyar i il·lustrar la campanya de donació de sang de 2021 ha estat dissenyat per Claudia Moragon Ahuir. Enhorabona!


Esperem que l'alumnat haja agafat bons apunts i ens sàpiga convéncer -o seduir- per participar en la jornada de donació de sang el dimarts 11 de maig de 2021.
Comments