Pàgina inicial‎ > ‎

Una setmana ben moguda...

20 d’abr. 2018, 5:20 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 20 d’abr. 2018, 5:23 ]
Avui és divendres, i voldríem fer un resum d'allò en què hem participat darrerament des del centre, que no ha estat poc!

Tornem al "De Viva Veu" i ens classifiquem!
Dissabte passat, una representació del centre des de Primària fins a Secundària va participar en la III edició del Certamen escolar "De Viva Veu", el projecte cultural, educatiu i d’animació a la lectura, basat en accions al voltant del fet de “llegir en veu alta”.
El certamen estava organitzat en 4 categories, segons les edats, i quatre dels nostres alumnes es van classificar per passar a la següent fase: la final de la Comunitat Valenciana!
Enhorabona a tots els participants, especialment a Adriana Triguero (categoria Teuladins), Laia Ivars (categoria Blavets) i al grup de lectura conjunta format per Ferran Ortiz, Maria Ruiz i Josevi Blasco (categoria Oronetes).
Bon treball!

Viatgem a l'estranger: Wuppertal
Ja n'hem fet un breu resum, però dilluns al matí 19 alumnes de 2n d'ESO agafaven les maletes per enlairar-se cap a la ciutat alemanya de Wuppertal. Estan passant una setmana al col·legi St. Anna Schule. I és que som conscients de la importància del domini de les llengües i dels beneficis que aporten aquest tipus d'experiències!

Pensant en el futur: què farem en acabar 4t d'ESO?


Dins el programa d'orientació del grup més major del centre tenim la visita als instituts del poble perquè puguen conéixer què hi ha a Algemesí quan acaben la Secundària. En aquest cas, dimarts l'alumnat de 4t d'ESO va visitar l'IES Bernat Guinovart, on va fer una série de tallers per conéixer el lloc, les instal·lacions, alguns membres del claustre i la dinàmica del centre. Una bona pràctica per pensar en el seu futur!  


SET: continuem investigant l'entorn
El projecte SET (Erasmus+) continua endavant, i ara estem coneguent empreses i emprenedors del poble. Aquesta setmana un grup d’alumnes de 2n d'ESO ha visitat Mr Coach, on hem entrevistat al seu gerent, Carlos Hurtado (antic alumne de M. Auxiliadora), qui ha animat els xiquets i xiquetes a estudiar el que els agrade, però a estudiar, per tindre un futur millor.
  

De ruta pel poble... entre números i càlculs!
Hi ha qui s'atreveix a dir que les matemàtiques són sols cosa de llibres... Aquesta gent segur que no ha participat mai en una ruta matemàtica com la nostra! Aquest any celebrem la II Ruta Matemàtica Local, on hem participat 232 alumnes de 1r d'ESO, 25 professors i 19 alumnes de 4t d'ESO del nostre centre que han fet de monitors, tot explicant i guiant les activitats. L'objectiu: resoldre problemes matemàtics aplicats a la nostra vida quotidiana en grups d'alumnes barrejats de tots els centres del poble. El parc Bernat Guinovart es va convertir en seu de tots aquests reptes.
  
 

Les Coleolimpíades diocesanes
Després d'haver participat en les darreres set edicions, avui l'alumnat de 6é de Primària torna a les Coleolimpíades Diocesanes, que tenen lloc al complex esportiu de la Petxina, a València. Ja en són huit les vegades que hem compartit aquesta meravellosa jornada d'activitats esportives i en la que participen més de 60 col·legis de la nostra diòcesi. 
Com sempre afirma l'alumnat, s'ho han passat genial. I tot i que no han guanyat, se'n van amb un muntó d'amics i amigues noves.
 

I així acaba, de moment, aquesta setmana... Però no penseu que les properes estaran més lliures d'activitats!

Comments