Pàgina inicial‎ > ‎

Una setmana moguda

9 de juny 2018, 8:50 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 9 de juny 2018, 9:03 ]
Al llarg d’aquesta setmana, des de M. Auxiliadora hem participat en unes quantes activitats que no podem deixar passar per alt. I tot açò sense deixar d’estudiar i treballar, que arriba el final de curs i ens trobem en la recta final. 

Olimpíades escolars
L’alumnat de 3r de Primària fins a 2n d’ESO ha participat, per torns i de dimarts a divendres, a l’edició anual de les Olimpíades escolars municipals. Els tres grups han demostrat interès i il·lusió tant a la competició com animant els companys i companyes que hi participaven, i han vingut carregats d’un bon grapat de medalles. Però no és sols una competició, sinó també una manera de mostrar la importància de l’esport i dels hàbits saludables en el nostre dia a dia. 
  

  
  
  

Primers auxilis a Infantil 
L’alumnat d’Infantil va rebre una visita ben interessant: especialistes del món de la salut van acudir a les aules per explicar-los com han d’actuar davant algun accident que puguen viure a casa. Tots van prestar molta atenció, van fer alguna pràctica i es van encarregar de fer arribar aquesta informació a casa. Proveu a preguntar-l’ós què és el 112 i veureu!
  

Acabada la campanya de recollida... visitem el Centre de transfusió de sang de València
Una vegada tancada i avaluada la jornada de donació de sang al centre, fiquem el punt i final a aquest projecte d’aprenentatge per servei amb la visita de l’alumnat de 3r d’ESO al Centre de transfusió de sang de València.
  

Erasmus+: visita de professorat dels altres països socis
Dijous i divendres hem comptat també amb la visita dels nostres col·legues de Finlàndia, Itàlia, Polònia i Portugal. L’objectiu de la trobada era organitzar i planificar la tasca per al curs 2018-2019. Hem aprofitat la visita per mostrar-l’ós el nostre poble i voltants, i les nostres instal·lacions.
  

III Concurs de Robòtica
Divendres, per tancar la setmana, l'IES Bernat Guinovart ha celebrat el seu III Concurs de Robòtica, on també un grup del nostre centre participava. El campionat versava sobre proves de velocitat, sumo i seguiment de línia. El nostre grup de 4t d'ESO ha quedat en 3r lloc a la modalitat Lego 2 amb Rasputín, el seu robot, especialista en sumo i seguiment de línia.

AD Scooter Club
Al matí, diversos membres de l'AD Scooter Club d'Algemesí, el club de piragua, van passar per fer una breu explicació a l'alumnat de 4t sobre el seu grup i l'entrenament de piragua: quatre conceptes bàsiques sobre l'esport que ficarem en pràctica amb ells els propers dijous i divendres al riu Xúquer.

I, de moment, açò és tot el que tenim per contar-vos... Però, ja sabeu, no és tot el que hem fet! Segur que si pregunteu l'alumnat té moltes més coses per explicar-vos.
Comments