Pàgina inicial‎ > ‎

Un gran final de curs

22 de juny 2019, 9:54 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 22 de juny 2019, 10:14 ]
Just el dia que donàvem la benvinguda a l’estiu del 2019, el nostre col·legi es convertí per unes hores en una de les poblacions que més el representa, Eivissa. 

L’alumnat, les famílies i els tutors del curs de 6é van preparar tota una ambientació d’una vertadera festa eivissenca.

Es va informar a tota la comunitat educativa de la temàtica d’aquest any i la resposta per part de tots va ser immillorable.

Una entrada digna de la nit que s’esperava, junt amb un gran photocall que et feia entrar en l’ambient, i el típic cocktail de benvinguda donava pas a l’inici de la festa de fi de curs.

L’ambientació que es va muntar al pati de l’escola feia que, entrada la nit, les taules de tots i totes pareixien d’un tapís de color blanc-eivissenc.

El ball preparat per l’alumnat de 6é amb moltes ganes i il·lusió, junt a la rifa de regals i el fi de festa amb la millor música i pantalla de vídeos inclosa, va fer que aquest inici de l’estiu i final de curs 2018-2019 fou per a no oblidar.

Agrair altra vegada l’esforç, dedicació i alegria amb què els xiquets, pares i tutors de 6é prepararen la festa que vam poder gaudir tots junts.

Per moltes més!!!!

Bones vacances a totes i tots!
 
  

Comments