Pàgina inicial‎ > ‎

V Cursa Solidària: corre que alimenta!!

17 de des. 2018, 11:02 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 17 de des. 2018, 11:05 ]
Estimades famílies,
Ja s'ha convertit en tradició, i aquesta setmana arriba al nostre centre la V Cursa solidària: corre que alimenta!

Amb aquesta cursa no competitiva, l'escola col·labora amb Càritas i el Magatzem de Baixos Costos "Economat Betània". La setmana passada ja informàrem sobre aquesta campanya, i fins dijous es recolliran aliments per col·laborar-hi. D'aquesta manera, l'alumnat guanya el dorsal per poder formar part de la cursa.
Tot l'alumnat, des d'Infantil fins a Secundària, haurà de vindre preparat amb l'equipatge d'Educació Física i molta energia, ja que amb el nostre esforç alimentarem aquells que tenen més dificultats en portar cada dia menjar a la taula.

Però què passa amb vosaltres, familiars que també voleu córrer?
Podreu participar en la cursa junt al vostre fill/a. Haureu d'accedir al centre per la porta principal (c. Gómez Ferrer, 16 - porta blanca) en el següent horari:
- 10 h. Per veure o competir en les curses Primària i Secundària. Cap a les 11 h, en acabar Secundària, tots els familiars hauran d'abandonar el centre.
- 11.30 h. Tornarem a obrir la porta per acollir als familiars que participen en les curses d'Infantil. Una vegada acabades totes les curses, cap a les 12 h, hauran d'eixir del centre de nou.

M. José Ramírez estarà esperant-vos per donar-vos el dorsal a canvi de l'aliment que aporteu.

La jornada acabarà en el seu horari habitual a totes les etapes: 12.30 h per a Infantil i Primària i 13.20 h per a Secundària. Després de la cursa, l'alumnat té més activitats preparades, de les quals esperem que gaudisca amb ganes!

I, com cada any, a la vesprada ens tornarem a veure per participar a les 15.30 h del retaule de Nadal. Els nostres actors i actrius porten molt de temps preparant-ho amb molta il·lusió, i és un dia ben important per al centre. No deixem d'acompanyar-los!

Animeu-vos a participar! Esperem veure-vos al llarg del dia!

El claustre
Comments